euh… hallo?

Hallo? Iemand hier?? Oh, zó lang als ik hier niet om de hoek kwam piepen… Ik durfde bijkans niet meer op mijn eigen blog te kijken, uit schuldgevoel! En inderdaad: de naaimachine staat stof te vangen en de stoffen… niet. Ergens in januari, vlak na het vorige bericht deed ik namelijk iets geweldigs: ik ruimde de hele stoffenkast op. En ik mijmerde, over alle projecten die ik dan meteen daarna ging doen. Maar toen. Toen werd ik voorgedragen voor een nieuwe baan. En kreeg ik een andere nieuwe baan. Maar ook die eerste baan, dat is namelijk meer een bijbaan. En nu is het opeens nogal… euh… druk!! Maar zo leuk!!

Het enige nadeel is dat ik niet echt aan naaien toekom. Helemaal niet omdat het ene kind het andere aflost, met ziek zijn. Dus de vrije uurtjes worden anders opgeslokt dan met leuk fröbelen. Gelukkig maakte ik vlak voor de storm nog een hele reeks sjaals. En twee daarvan gaf ik cadeau aan een lieve vriendin met veel meer fotografisch talent dan ik zelf heb. Kan ik jullie toch nog iets tonen: twee cirkelsjaals, één voor moeder, en één voor de dochter.

IMG_2242

5 thoughts on “euh… hallo?

 1. poweredbyflowers

  Wat een leuke foto, toffe kapstokken en niet te vergeten natuurlijk leuke sjaals 🙂 Welkom terug

  Reply
 2. JoChapeau

  Eerlijk … we misten je wel een beetje, maar hier lezen dat je het zo goed stelt … super gewoon ! Een gelukkige mama levert sowieso gelukkige kinderen op 🙂 Enne … je cirkelsjaals zijn schitterend gewoon !

  Reply
 3. Lisa

  He Marjolein, lang geleden!! Leuk dat je je toch weer even meldt!
  De sjaaltjes zijn erg leuk. Veel plezier met je drukke leventje nu, je vindt het erg leuk heb ik begrepen. En met de steun van Oma en Opa gaat het goed,hé?
  Groetjes, Lisa

  Reply
 4. @nneke

  De sjaal zit ook zo geweldig als hij er uit ziet. Fijn dat je er weer even bent. Ik werd er zelfs op aangesproken……… 😃

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s