Vlinders voor de vlinder

Ik kocht twee ponsen, om eens sjiek met flockfolie aan de slag te kunnen. De ponsen (bedoeld voor papier) konden het flockfolie nog maar net aan, maar samen met een HEMA-shirtje is het resultaat heel schattig.

Een shirt bestrooid met een zwerm vlinders in twee maten. Lene bleef ze maar aanwijzen, maar er een beetje deftig mee op de foto willen? Nope. Omdat het eerste crècheboekje vol was, versierde ik ook een schriftje in stijl.

Advertisements

12 thoughts on “Vlinders voor de vlinder

 1. applaus

  heb al een tijdje geen berichtje geschreven, wel steeds al je leuke berichten gelezen en foto’s bekeken. Deze is ook weer geweldig, heerlijk wat een leuke meid is het toch (…..en ook leuke man hoor).

  groet
  gera

  Reply
 2. Maud

  Hee Jo, wat een ontzettend leuk shirtje!! En onwijs leuk om zo je knutsel leven te kunnen volgen! Ben benieuwd hoe het verder met je is.
  Een praktisch vraagje: hoe was je flock folie shirts? Op de gebruiksaanwijzing staat dat het alleen met poeder wasmiddel mag, maar ik gebruik vloeibaar wasmiddel. Wat is jouw ervaring daarmee? Thanx! Maud

  Reply
  1. Jo Post author

   Oh staat dat er echt?! Ik gebruik ook altijd vloeibaar wasmiddel en doe alle geflockte shirts daarin. Het blijft prima (zitten)! Gewoon doen dus 🙂
   Bedankt voor je complimenten!
   Groetjes!

   Reply
   1. Maud

    Thanx dan ga ik dat gewoon doen! Misschien ligt het aan mijn flockfolie, waar koop jij die?

 3. Pingback: Inspiratie om zelf te maken: zelf een print op een shirt maken | Leuk met kids

 4. Pingback: Vlinders in de lente | Made by Jo

 5. Pingback: Kinderkleding DIY: een print op een shirt maken | Leuk met kids

 6. Nele Penxten

  Hallo! Ik ben momenteel bezig met het maken van ‘jouw’ wikkeldekentje voor mijn eerste spruit! Enkel de klittenband moet er nog op en klaar is kees! Ik zal een foto posten als het af is. Ben een zeer beginnende naaister, maar door jouw super tutorial is het vrij goed gelukt! Tussen jouw ‘flockfoliecreaties’ zag ik dat je de naam van je zoontje had staan. Heb jij hiervoor ponsen gevonden, of heb je ze zelf uitgeknipt? Ik zoek immers de pons van een bepaalde letter (ongeveer 2 à 2,5 cm groot) voor mijn doopsuikerideetjes te pimpen met een flockletter … Maar nergens, werkelijk nergens, ponsen te vinden van letters (van die grootte). Iemand een idee? Groeten!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s