Weekmenu wk 41

Deze week maar een heel klein weekmenu, want we zijn veel op pad en konden het sowieso niet opbrengen al te ver vooruit te kijken.

Ik kreeg nieuwe glazen voor mijn verjaardag. Sjiek hè?!

Zaterdag: LA burgers met zelfgemaakte frietjes uit de oven (die waren echt héél lekker) uit het inmiddels bekende kookboek van Bill Granger. De Man deed er speciaal voor mij wat extra groentes bij: gegrilde aubergine.
Zondag: Hartige taart met spinazie en noten
Maandag: Zelfgemaakte nasi, uit Koken met Karin zonder pakjes en zakjes. Lene krijgt dan haar baby-versie en vindt rijst echt de max. Sowieso is dat kind voorlopig een makkelijke eter, zalig!
Dinsdag: Pastinaak uit de oven met spek en gort uit de Volkskrant. In dat recept stond vluggort. Neem die aanwijzing serieus! Wij hadden ‘gewone’ gort, omdat de vluggort niet in de supermarkt stond (de gewone ook niet, maar die hadden ze bij de bio-winkel) en dat hebben we geweten: 5 uur (!!) weken, 1 uur koken en 1 uur nawellen. Gelukkig werk ik vaak thuis, dus dat heb ik een dag ervoor al gedaan. Onze recensie: het was aardig, maar niet veel meer dan dat. Misschien dat een sausje van peterselie-pesto veel had kunnen doen…

Zo en de rest van de week is improviseren en uit eten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s