Weekmenu week 29

Het is een week die begon met een chaotische zaterdag, waardoor we geen boodschappen deden maar het weekend doorkwamen door te eten bij anderen (en dat was helemaal geen straf) en door de restjes op te maken. Zondag en maandag bracht ik door als een vaatdoek, dus zette ik me niet tot een weekmenu. Maar op maandag nam De Man het heft in handen en maakte hij een weekmenu. Dat hij tot nu toe ook heeft gekookt. De Held.

Maandag: Wraps met grote garnalen (gebakken met knoflook en chilivlokken), gewokte spinazie, avocado, tomaten, paprika, crème fraiche en rucola.
Dinsdag Hollandse pot-dag: Spinazie op ouderwetse wijze (gekookt met een gekookt eitje), gekookte aardappeltjes en een slavink.
Woensdag: Gnocchi met spekjes en tuinbonen uit de Allerhande. Dat is niet altijd een garantie voor succes, die Allerhande. Maar deze keer was het zalig!
Donderdag: Couscoussalade (door de couscous: komkommer, tomaten, feta, verse kruiden, geroosterde paprika, citroensap, olijfolie en wat daar verder bij past) met merquezworstjes.
Vrijdag: Zien we dan wel weer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s