Weekmenu week 24

De vorige week was het menu een groot succes. Zélfs de taco’s met de bonen: die waren heerlijk!! Ik had er eerlijk gezegd geen fiducie in gehad, want terwijl ik de bonen maakte (zaterdag al, want dat duurde dus echt uuuuuuren) stonk het enorm. Naar… tja, naar bonen… blègh. Maar eerlijk is eerlijk: zeer de moeite waard. Ik ga zelfs die portie in de vriezer opeten! 

Hierbij het menu van de komende week:

  • Zaterdag: Gehaktballetjes in tomatensaus met couscous met komkommer, feta, ui, kruiden, tomaat, gele paprika, kappertjes.
  • Zondag: Komkommersoep à la Vreugdenhil met vegaburgerbroodjes
  • MaandagPenne met aubergine, mozzarella en tomatensaus via Mme Zsazsa
  • DinsdagSurinaams vlees met sperziebonen en wilde rijst (ik doe dat eigenijk altijd met rundvlees omdat lamsvlees zo duur is, maar lamsvlees is wel lekkerder natuurlijk….)
  • Woensdag: Posteleinsoep, vers dit keer (hoewel het de vorige donderdag geen vriezer-eten werd, maar restjespizza die – al zeg ik het zelf – bijzonder goed gelukt was!)
  • Donderdag: Groenten uit de oven (venkel, courgette, wortel, aardappel, paprika, etc.) met karbonaatjes. Super, supermakkelijk en nooit een man overboord als je er niet aan toe komt, want harde groenten blijven vaak makkelijk wat langer goed.
  • Vrijdag: Uit eten in A.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s